Skip to main content

De Pastorie

Stap binnen bij De Pastorie en ontdek de gezellige sfeer van ons restaurant. Gevestigd in de voormalige huiskamer van de pastoor, combineren we historische charme met moderne elegantie voor een unieke eetervaring. Onze knusse huiskamer is perfect voor intieme diners en speciale momenten, of het nu gaat om een romantisch diner, een familiebijeenkomst of een zakelijke bijeenkomst.

Onze menu’s zijn met liefde samengesteld, met aandacht voor seizoensgebonden ingrediënten en heerlijke smaken. Of je nu komt voor de lunch, high tea, borrel of private dining. We hebben voor ieder wat wils. Geniet van onze verfijnde gerechten tijdens de lunch, smul van zoete en hartige lekkernijen tijdens de high tea, ontspan met een drankje en hapje tijdens de borrel of geniet in alle rust van een private dining avond.

Bij De Pastorie staat gastvrijheid centraal. We verwelkomen je graag in onze gezellige huiskamer en kijken ernaar uit om je te verwennen met onze heerlijke gerechten. Bekijk hier de mogelijkheden voor lunch, high tea en borrel of neem contact met ons op voor andere sfeervolle bijeenkomsten in De Pastorie.

Capaciteit: tot 32 personen
Groote: 45m2
Mogelijkheden: Lunch | Diner | Receptie | Toast | Vergaderen

E-mail

U kunt ons ook bereiken via de e-mail. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Bel ons

Onze medewerkers geven
u graag persoonlijk advies over
onze producten en mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in.