Skip to main content

Babyborrel

Kom en vier de komst van je kleintje in stijl bij De Stad Klundert! Of je nu een intieme bijeenkomst met familie en vrienden wilt organiseren of een groter feest plant, wij bieden de perfecte setting voor een onvergetelijke babyborrel. Met onze sfeervolle ruimtes en uitstekende faciliteiten zorgen we ervoor dat jouw speciale dag perfect verloopt. Ontdek alles over De Stad Klundert of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Over De Stad Klundert

Van oudsher een Katholieke Kerk en Pastorie, biedt onze unieke locatie een betoverende setting voor jouw babyborrel. Met historische charme en warme sfeer voel je je meteen thuis bij ons.

Een onvergetelijke babyborrel

Wij regelen alles, van decoratie tot catering, zodat jij kunt genieten van dit speciale moment. Kies uit onze diverse ruimtes, aangepast aan jouw wensen.

Parkeren is geen probleem

Onze prachtige locatie in het hart van Klundert biedt voldoende parkeergelegenheden op ons eigen terrein, zodat je gasten zonder moeite kunnen arriveren.

Interesse?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat of om onze locatie te bezichtigen. Stuur een e-mail naar info@destadklundert.nl, bel naar 0168-729200 of vul ons contactformulier in. We kijken ernaar uit om samen met jou deze speciale gelegenheid te vieren!

E-mail

U kunt ons ook bereiken via de e-mail. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Bel ons

Onze medewerkers geven
u graag persoonlijk advies over
onze producten en mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in.