Skip to main content

Afscheid

Een mooi en warm samenzijn is bij het afscheid nemen van een dierbare erg belangrijk. Wij bij De Stad Klundert begrijpen dat maar al te goed. Het is dan ook ons doel om je zo goed mogelijk bij te staan en jouw zorgen uit handen te nemen, zodat je je kunt bezighouden met wat er echt toe doet; het afscheid nemen zelf.

Ruimtes
Afhankelijk van jullie wensen en het aantal aanwezigen kun je kiezen uit vijf verschillende ruimtes. Ga je voor de voormalige Rooms-Katholieke kerk of kies je liever voor een intiemere setting, dan is De Pastorie een uitstekende keuze. De Stad Klundert kan niet alleen de afscheidsdienst voor u verzorgen, het is ook mogelijk om de condoleance of een afscheidsdiner voor nabestaanden door ons te laten verzorgen. Wil je alle mogelijkheden bekijken: vraag dan gratis de brochure aan. 

Voorzieningen
Geen zorgen over catering, audio en/of visuele apparatuur. Ons personeel zorgt voor hapjes en drankjes voor de aanwezigen en of het nu gaat oom sfeervolle achtergrondmuziek of het tonen van herinneringsvideo’s op onze schermen, we hebben alle benodigde faciliteiten.

Bereikbaarheid
Wij begrijpen dat het belangrijk is dat een afscheidsdienst snel en efficiënt geregeld kan worden, daarom is ons telefoonnummer 24 uur per dag bereikbaar. 

Bovendien hebben wij alle faciliteiten op locatie, waardoor we in staat zijn om in een korte periode een mooi en respectvol afscheid te kunnen organiseren.

E-mail

U kunt ons ook bereiken via de e-mail. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Bel ons

Onze medewerkers geven
u graag persoonlijk advies over
onze producten en mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in.

✓ Valid number ✕ Invalid number