Skip to main content

Afscheid

Bij De Stad Klundert bieden we een eerbiedwaardige omgeving om afscheid te nemen van dierbaren. Gevestigd in een voormalige Rooms-Katholieke kerk die sinds 2017 is gerenoveerd, straalt onze locatie een klassieke grandeur uit die perfect is voor het organiseren van uitvaarten en herdenkingsdiensten. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grotere ceremonie, wij bieden de perfecte setting om geliefden te herdenken en steun te bieden aan degenen die rouwen.

Onze unieke locatie

De historische sfeer van De Stad Klundert, met zijn imposante zuilen en schitterende ramen, biedt een eerbiedwaardige setting voor het vieren van het leven van een dierbare. Onze ruimtes kunnen worden aangepast aan uw wensen, of u nu de voorkeur geeft aan een intieme setting in De Pastorie of het Bierlokaal, of juist meer ruimte nodig heeft in de hele Kerk of het Schip. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een passende omgeving voor uw herdenkingsdienst.

Persoonlijke service

Ons toegewijde personeel staat voor u klaar om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd. Wij zorgen ervoor dat uw gasten worden verzorgd en dat alles soepel verloopt, zodat u zich kunt richten op het delen van herinneringen en het eren van uw dierbare. Ons restaurant verzorgt de catering, van hapjes tot afscheidsdiner, tot het bieden van technische ondersteuning, wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Bereikbaarheid en parkeren

Gelegen in het centrum van Klundert, is De Stad Klundert gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale als externe gasten. Met ons ruime eigen parkeerterrein en extra parkeermogelijkheden op loopafstand, hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeergelegenheid, zelfs niet voor grotere gezelschappen.

Neem contact met ons op

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat een afscheidsdienst snel en efficiënt geregeld kan worden, daarom is ons telefoonnummer 24 uur per dag bereikbaar.

Bovendien hebben wij alle faciliteiten op locatie, waardoor we in staat zijn om in een korte periode een mooi en respectvol afscheid te kunnen organiseren. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u door deze moeilijke tijd te begeleiden en ervoor te zorgen dat het afscheid van uw dierbare zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd.

Wilt u meer informatie over het organiseren van een uitvaart bij De Stad Klundert? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan klaar om u te helpen bij het plannen van een waardig afscheid voor uw dierbare. U kunt ons bereiken via e-mail op info@destadklundert.nl, telefonisch op 0168-729200, of door ons contactformulier in te vullen. We zijn er om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

E-mail

U kunt ons ook bereiken via de e-mail. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Bel ons

Onze medewerkers geven
u graag persoonlijk advies over
onze producten en mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in.