Skip to main content

Scholen

Ontdek de ideale omgeving voor educatieve en verrijkende activiteiten bij De Stad Klundert. Onze veelzijdige evenementen locatie biedt scholen een inspirerende setting om buitengewone activiteiten te organiseren. Van leerzame workshops tot culturele evenementen, onze ruimtes staan tot jullie beschikking om een onvergetelijke leerervaring te creëren.

Inspirerende ruimtes

Van klaslokaal tot schoolbrede evenementen, wij bieden stijlvolle ruimtes en inspirerende ambiance voor elke gelegenheid. Kies uit verschillende ruimtes zoals de hele Kerk, het Schip, de Pastorie of het Bierlokaal, die naar wens kunnen worden ingericht met decoratie en verlichting.

Ontzorging tot in detail

Laat ons jou volledig ontzorgen tijdens de schoolactiviteiten. Ons gastvrije personeel staat klaar om alle details te verzorgen, van de gewenste opstelling tot aan muziek naar voorkeur. Geniet tijdens de activiteiten van heerlijke catering, aangepast aan specifieke dieetwensen. Ons restaurant staat klaar om een menu op maat te maken voor jouw groep.

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om de locatie te bezichtigen. We helpen je graag verder! Stuur een e-mail naar info@destadklundert.nl, bel naar 0168-729200 of vul ons contactformulier in.

E-mail

U kunt ons ook bereiken via de e-mail. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Bel ons

Onze medewerkers geven
u graag persoonlijk advies over
onze producten en mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in.