Skip to main content

Vergaderen

Streef naar productiviteit en laat een blijvende indruk achter! Of het nu gaat om een belangrijke strategische sessie, een teamvergadering of een zakelijke conferentie, bij ons vind je de ideale omgeving voor een succesvolle bijeenkomst. Met onze diverse ruimtes en professionele voorzieningen bieden we de perfecte setting voor een effectieve vergadering. Of je nu een kleine discussie groep organiseert of een grootschalige conferentie plant, wij staan klaar om jou en je team hartelijk te ontvangen. Ontdek alles over De Stad Klundert of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Over De Stad Klundert

Sinds 1890 diende onze unieke locatie als Rooms-Katholieke kerk, waar tot 2013 religieuze diensten werden gehouden. Na een volledige renovatie in 2017 kreeg het de naam ‘De Stad Klundert’. Vandaag de dag genieten velen van de bijzondere ambiance die het biedt. De historische architectuur, imposante zuilen en indrukwekkende ramen creëren een inspirerende omgeving voor zakelijke bijeenkomsten. Het organiseren van vergaderingen in deze unieke setting is een ervaring op zich!

Unieke vergaderingen organiseer je bij ons!

Wil je zakelijke doelen bereiken op een bijzondere locatie? Is het tijd om een belangrijk besluit te nemen met je team in een stimulerende omgeving? Of wil je gewoon een inspirerende vergadering organiseren op een unieke locatie? Voor een bijzondere ervaring ben je bij De Stad Klundert aan het juiste adres. Wij zorgen voor alles, van professionele voorzieningen tot catering en technische ondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op de vergadering zelf. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van een succesvolle bijeenkomst.

Kies de ruimte die bij jouw vergadering past!

Als voormalige kerk biedt De Stad Klundert veel ruimte voor zakelijke evenementen. Je kunt kiezen uit verschillende ruimtes, afhankelijk van de grootte en het doel van je vergadering. Ga bijvoorbeeld voor een ruime locatie met prachtige ramen zoals het Schip of de hele Kerk voor grotere bijeenkomsten. Voor kleinere vergaderingen zijn De Pastorie of het Bierlokaal wellicht meer geschikt. De inrichting en sfeer van de ruimtes kunnen volledig worden aangepast aan jouw wensen, inclusief technische ondersteuning en extra voorzieningen.

Catering op maat tijdens je vergadering.

Bij De Stad Klundert kun je ook genieten van catering op maat tijdens je vergadering. Ons restaurant verzorgt de catering met zorg en aandacht, zodat je kunt genieten van heerlijke gerechten terwijl je werkt. Onze chef-kok staat klaar om zich aan te passen aan jouw specifieke wensen, inclusief dieetwensen. Van een lichte lunch tot een uitgebreid diner, wij zorgen ervoor dat je vergadering culinair wordt ondersteund.

Parkeren is geen probleem bij ons!

Onze prachtige locatie bevindt zich in het levendige centrum van Klundert (Noord-Brabant), op slechts 5 minuten rijden van industrieterrein Moerdijk en een half uur van steden als Rotterdam of Breda. Maak je je zorgen over parkeermogelijkheden? Geen probleem! Met ons ruime eigen parkeerterrein is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor al je gasten. Voor grotere gezelschappen zijn er op slechts enkele minuten loopafstand extra parkeerfaciliteiten beschikbaar.

Wil je een vergadering organiseren?

Wil je jouw volgende vergadering bij De Stad Klundert organiseren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We sturen je graag een vrijblijvende offerte op maat. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om eerst de locatie en de diverse mogelijkheden met eigen ogen te bekijken. Stuur een e-mail naar info@destadklundert.nl, bel naar 0168-729200 of vul ons contactformulier in. We staan klaar om je verder te helpen!

E-mail

U kunt ons ook bereiken via de e-mail. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Bel ons

Onze medewerkers geven
u graag persoonlijk advies over
onze producten en mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in.