Skip to main content

Vergaderen

Op zoek naar een unieke vergader locatie? De Stad Klundert biedt verschillende vergaderruimtes voor een inspirerende dag of avond. Of je nu even uit de drukte van je eigen omgeving wilt stappen of ruimte tekort komt voor een grotere groep deelnemers.

Ruimtes
Met maar liefst vijf verschillende ruimtes kun je altijd bij ons terecht. Gaat het om een grote groep aanwezigen? Dan adviseren wij De Kerk of Het Schip. Liever een kleine vergadering in een intieme of knusse setting? Dan zijn De Pastorie of Het Bierlokaal absolute aanraders. Wil je alle mogelijkheden bekijken: vraag dan gratis de brochure aan. 

Voorzieningen
Kies zelf de indeling van uw vergadering en maak je geen zorgen over de catering, audio- en/of visuele apparatuur. En van sfeervolle achtergrondmuziek tot filmpje op een van onze TV-schermen, we beschikken over alle benodigde voorzieningen. Totale ontzorging, we nemen alles uit handen

Bereikbaarheid
Onze unieke locatie is midden in het centrum van de Klundert gevestigd. De stad heeft een gunstige ligging, met o.a. industrieterrein Moerdijk op slechts 5 minuten rijden. Daarnaast zijn grote(re) steden als Breda en Rotterdam slechts op een half uur afstand.

Aan parkeerruimte is geen gebrek, ook bij een groot aantal bezoekers. Onze locatie heeft een eigen parkeerplaats, maar er zijn ook diverse parkeerplaatsen beschikbaar op slechts een paar minuten lopen. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we helpen je graag verder. 

E-mail

U kunt ons ook bereiken via de e-mail. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Bel ons

Onze medewerkers geven
u graag persoonlijk advies over
onze producten en mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in.

✓ Valid number ✕ Invalid number