Skip to main content

Cultuur

Onze evenementen locatie biedt een unieke en sfeervolle omgeving voor het organiseren van onvergetelijke culturele activiteiten. Wij creëren een atmosfeer die optredens tot leven brengt en het publiek in vervoering brengt. Breng cultuur en muziek samen op onze historische locatie.

Over De Stad Klundert

Sinds 1890 diende onze bijzondere locatie als Rooms-Katholieke kerk, waar tot 2013 religieuze diensten werden gehouden. Na een volledige renovatie in 2017 kreeg het de naam ‘De Stad Klundert’. Vandaag de dag genieten velen van de unieke ambiance die het biedt. De sfeervolle ruimte, imposante zuilen en schitterende ramen maken altijd een blijvende indruk.

Stichting Cultureel Klundert

SCK (Stichting Cultureel Klundert) wil graag een cultuur- en muziekaanbod bieden voor een breed publiek en zowel voor jong als oud. Tevens versterkt het bieden van een podium het aanbod van culturele- en muzikale opleidingen, waarbij deelnemers een podium ter beschikking hebben voor het uiten van hun kunsten en of muzikale klanken.

Voor meer informatie zie www.stichtingcultureelklundert.nl

Handige Locatie

Parkeer gemakkelijk op ons ruime eigen parkeerterrein, slechts 5 minuten rijden van industrieterrein Moerdijk en een half uur van steden als Rotterdam en Breda.

Neem Contact Op

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie of om de locatie te bezichtigen. We helpen je graag verder! Stuur een e-mail naar info@destadklundert.nl, bel naar 0168-729200 of vul ons contactformulier in.

E-mail

U kunt ons ook bereiken via de e-mail. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Bel ons

Onze medewerkers geven
u graag persoonlijk advies over
onze producten en mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in.