Skip to main content

Cursussen

Ontdek de perfecte locatie voor jouw cursussen bij De Stad Klundert! Onze historische setting biedt de ideale sfeer om blijvende herinneringen te creëren tijdens jouw leerervaringen.

Inspirerende Ruimtes

Van intieme workshops tot grootschalige trainingen, wij bieden stijlvolle ruimtes en een inspirerende ambiance voor elke gelegenheid. Kies uit verschillende ruimtes zoals de hele Kerk, het Schip, de Pastorie of het Bierlokaal, die naar wens worden ingericht met decoratie en verlichting.

Ontzorging tot in Detail

Laat ons je volledig ontzorgen tijdens jouw cursus. Ons gastvrije personeel staat klaar om alle details te verzorgen, van de gewenste opstelling tot de muziek naar jouw voorkeur. Geniet tijdens jouw cursus van heerlijke catering, aangepast aan specifieke dieetwensen. Onze restaurant staat klaar om een menu op maat te maken voor jouw groep, van lunch tot diner.

Handige Locatie

Parkeer gemakkelijk op ons ruime eigen parkeerterrein, slechts 5 minuten rijden van industrieterrein Moerdijk en een half uur van steden als Rotterdam en Breda.

Neem Contact Op

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie of om de locatie te bezichtigen. We helpen je graag verder! Stuur een e-mail naar info@destadklundert.nl, bel naar 0168-729200 of vul ons contactformulier in.

E-mail

U kunt ons ook bereiken via de e-mail. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Bel ons

Onze medewerkers geven
u graag persoonlijk advies over
onze producten en mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in.