Skip to main content

Netwerken

Versterk professionele banden en creëer blijvende connecties! Of het nu gaat om een informeel netwerkevenement, een zakelijke bijeenkomst of een bedrijfspresentatie, bij ons vind je de perfecte omgeving om te netwerken. Met onze stijlvolle ruimtes en een professionele ambiance bieden we de ideale setting voor het leggen van waardevolle contacten. Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert, zoals een exclusieve brainstormsessie voor 10 personen, of een grootschalig netwerkevenement plant, wij staan klaar om jou en je gasten hartelijk te verwelkomen. Ontdek alles over De Stad Klundert of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Kies de ruimte die bij jouw evenement past

Als voormalige kerk biedt De Stad Klundert veel ruimte voor netwerkevenementen. Het is mogelijk om een aparte ruimte te reserveren voor jouw bijeenkomst. Kies bijvoorbeeld voor een ruime locatie met prachtige raampartijen zoals de hele Kerk of het Schip. Als je de voorkeur geeft aan intiemere ruimtes dan zijn De Pastorie of het Bierlokaal een uitstekende keuze. De inrichting en sfeer van de ruimtes kunnen volledig naar wens worden aangepast. Dit doen we met behulp van decoratie, schermen, meubels en verlichting. Bovendien bieden we uitgebreide technische mogelijkheden op locatie en is er altijd de optie om extra technische ondersteuning in te huren.

Culinaire ervaring tijdens je netwerkevenement

Bij De Stad Klundert kun je ook genieten van een lunch, diner of borrelhapjes tijdens je netwerkevenement. Ons restaurant verzorgt de catering met zorg en aandacht. Onze chef-kok is buitengewoon creatief en staat klaar om zich aan te passen aan jullie specifieke wensen. Ook speciale dieetwensen vormen geen enkel probleem voor onze chef. We passen graag ons menu aan, zodat er voor iedereen iets heerlijks te vinden is. Vanaf 10 personen kun je kiezen voor een op maat gemaakt menu. In overleg is bijna alles mogelijk, wij denken graag met je mee om jouw netwerkevenement culinair tot een succes te maken.

Parkeren is geen gedoe bij ons!

In het levendige centrum van Klundert (Noord-Brabant) bevindt zich onze prachtige locatie. De Stad Klundert is uitstekend bereikbaar op slechts 5 minuten rijden van industrieterrein Moerdijk en op slechts een half uurtje vanuit steden als Rotterdam of Breda. Maak je je zorgen over de parkeermogelijkheden? Geen zorgen nodig! Met ons ruime eigen parkeerterrein is er voor iedereen voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. En voor grotere gezelschappen zijn er op slechts enkele minuten loopafstand extra parkeerfaciliteiten beschikbaar. Genoeg opties!

Wil je meer informatie of reserveren?

Ben je geïnteresseerd om jouw netwerkevenement bij De Stad Klundert te organiseren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We sturen je graag een vrijblijvende offerte op maat. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om eerst de locatie en de diverse mogelijkheden met eigen ogen te bekijken. Stuur een e-mail naar info@destadklundert.nl, bel naar 0168-729200 of vul ons contactformulier in. We staan klaar om je verder te helpen!

E-mail

U kunt ons ook bereiken via de e-mail. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Bel ons

Onze medewerkers geven
u graag persoonlijk advies over
onze producten en mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in.