Skip to main content

Bedrijfsfeesten

Vier succes en creëer blijvende herinneringen! Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum, een eindejaarsfeest of een ander zakelijk hoogtepunt, bij ons vind je de perfecte locatie. Met onze stijlvolle ruimtes en een feestelijke sfeer bieden we de ideale setting voor een onvergetelijke viering. Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert, zoals een exclusief diner voor 10 personen, of een grootschalig feest plant, wij staan klaar om jou en je collega’s hartelijk te verwelkomen. Ontdek alles over De Stad Klundert of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Over De Stad Klundert

Sinds 1890 diende onze bijzondere locatie als Rooms-Katholieke kerk, waar tot 2013 religieuze diensten werden gehouden. Na een volledige renovatie in 2017 is het gebouw in zijn oorspronkelijke pracht hersteld en kreeg het de naam ‘De Stad Klundert’. Vandaag de dag genieten velen van de unieke ambiance die het biedt. De sfeervolle ruimte, imposante zuilen en schitterende ramen maken altijd een blijvende indruk. Het organiseren van een bedrijfsfeest in deze historische setting is een onvergetelijke ervaring!

Unieke bedrijfsfeesten vier je bij ons!

Wil je een zakelijk succes op een bijzondere manier vieren? Is het tijd om een mijlpaal binnen je bedrijf te vieren met een sfeervolle receptie? Of wil je om een andere reden een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren met collega’s en zakelijke partners? Voor een unieke ervaring ben je bij De Stad Klundert aan het juiste adres. Wij staan klaar om je volledig te ontzorgen. Ons personeel zorgt ervoor dat je gasten tijdens bijvoorbeeld een walking dinner worden voorzien van hapjes en drankjes, en de muziek wordt aangepast aan jullie voorkeuren. Daarnaast kunnen we een lunch of private diner verzorgen in ons huiskamerrestaurant. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Jij kiest de ruimte, wij creëren de gewenste sfeer

Als voormalige kerk biedt De Stad Klundert veel ruimte voor bedrijfsevenementen. Het is mogelijk om een aparte ruimte te reserveren voor jouw bedrijfsfeest, jubileum of zakelijke borrel. Kies bijvoorbeeld voor een ruime locatie met prachtige raampartijen zoals de hele Kerk of het Schip. Als je de voorkeur geeft aan knusse ruimtes dan zijn De Pastorie of het Bierlokaal een uitstekende keuze. De inrichting en sfeer van de ruimtes kunnen volledig naar wens worden aangepast. Dit doen we met behulp van decoratie, schermen, meubels en verlichting. Bovendien bieden we uitgebreide technische mogelijkheden op locatie en is er altijd de optie om extra technische ondersteuning in te huren.

Een lekker hapje eten

Bij De Stad Klundert kun je ook genieten van een lunch, diner of high tea tijdens je bedrijfsfeest. Ons restaurant verzorgt de catering met zorg en aandacht. Onze chef-kok is buitengewoon creatief en staat klaar om zich aan te passen aan jullie specifieke wensen. Ook speciale dieetwensen vormen geen enkel probleem voor onze chef. We passen graag ons menu aan, zodat er voor iedereen iets heerlijks te vinden is. Vanaf 10 personen kun je kiezen voor een op maat gemaakt diner. In overleg is bijna alles mogelijk, wij denken graag met je mee om jouw bedrijfsfeest culinair tot een succes te maken.I

Parkeren is geen gedoe bij ons!

In het levendige centrum van Klundert (Noord-Brabant) bevindt zich onze prachtige locatie. De Stad Klundert is uitstekend bereikbaar op slechts 5 minuten rijden van industrieterrein Moerdijk en op slechts een half uurtje vanuit steden als Rotterdam of Breda. Maak je je zorgen over de parkeermogelijkheden? Geen zorgen nodig! Met ons ruime eigen parkeerterrein is er voor iedereen voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. En voor grotere gezelschappen zijn er op slechts enkele minuten loopafstand extra parkeerfaciliteiten beschikbaar. Genoeg opties!

Wil je reserveren?

Lijkt het jou fantastisch om jouw bedrijfsfeest bij De Stad Klundert te vieren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We sturen je graag een vrijblijvende offerte op maat. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om eerst de locatie en de diverse mogelijkheden met eigen ogen te bekijken. Stuur een e-mail naar info@destadklundert.nl, bel naar 0168-729200 of vul ons contactformulier in. We staan klaar om je verder te helpen!

 

E-mail

U kunt ons ook bereiken via de e-mail. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Bel ons

Onze medewerkers geven
u graag persoonlijk advies over
onze producten en mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in.