Skip to main content

Bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest op locatie organiseren? Kies dan voor onze unieke en inspirerende evenementen locatie De Stad Klundert. Op korte afstand van een zakelijke hotspot als Moerdijk en steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen biedt het een uitstekende uitvalsbasis voor een teamuitje, jubileum of personeelsfeest op locatie. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagd evenement.

Ruimtes
Onze evenementenlocatie biedt plaats aan gezelschappen tussen de 10 en 390 personen. Kortom, geen evenement is te groot of te klein. Door onze verschillende ruimtes kan er altijd een juiste keuze worden gemaakt. Wil je alle mogelijkheden bekijken: vraag dan gratis de brochure aan. 

Voorzieningen
Alle voorzieningen zijn aanwezig om van het bedrijfsfeest een daverend succes te maken. Ten eerste is er in iedere ruimte een bar geplaatst, daarnaast beschikken we over een eigen keuken. Veel audio en visuele apparatuur is standaard aanwezig. Zo beschikken we over een eigen geluidsset en microfoon.

Bereikbaarheid
Onze unieke locatie is midden in het centrum van de Klundert gevestigd. De stad heeft een gunstige ligging, met o.a. industrieterrein Moerdijk op slechts 5 minuten rijden. Daarnaast zijn grote(re) steden als Breda en Rotterdam slechts op een half uur afstand.

Aan parkeerruimte is geen gebrek, ook bij een groot aantal bezoekers. Onze locatie heeft een eigen parkeerplaats, maar er zijn ook diverse parkeerplaatsen beschikbaar op slechts een paar minuten lopen. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we helpen je graag verder. 

E-mail

U kunt ons ook bereiken via de e-mail. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Bel ons

Onze medewerkers geven
u graag persoonlijk advies over
onze producten en mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in.

✓ Valid number ✕ Invalid number