Skip to main content

Feesten & Verjaardagen

Vier het leven en maak herinneringen! Of het nu gaat om een vrolijke verjaardag, een jubileum of een ander feestelijk moment, bij ons ben je aan het juiste adres. Met sfeervolle ruimtes en een feestelijke ambiance bieden we de perfecte setting voor een onvergetelijke viering. Of het nu gaat om een intiem samenzijn, zoals bijvoorbeeld een private dining voor 10 personen,  of een groot feest, wij zorgen voor een warm welkom, moderne voorzieningen en een team dat klaarstaat om jouw speciale dag extra bijzonder te maken. Lees alles over De Stad Klundert of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Over De Stad Klundert

Onze speciale plek diende sinds 1890 als Rooms-Katholieke kerk waar tot 2013 kerkdiensten plaatsvonden. In 2017 onderging het gebouw een volledige renovatie en werd het in zijn oude glorie hersteld. Het kreeg de naam ‘De Stad Klundert’ en nu genieten velen van de unieke sfeer die het biedt. De sfeervolle ruimte, hoge zuilen en prachtige ramen maken altijd indruk. Het houden van een feest in deze ruimte is een onvergetelijke ervaring!

Unieke feesten vier je bij ons!

Wil je jouw verjaardag op een bijzondere manier vieren? Is het misschien tijd om een mooi jubileum te vieren met sfeervolle receptie? Wil je om een andere reden een onvergetelijk feest organiseren met vrienden of familie? Voor een unieke ervaring kun je terecht bij De Stad Klundert. Wij staan klaar om je volledig te ontzorgen. Je gasten worden door ons personeel voorzien van hapjes en drankjes tijdens bijvoorbeeld een walking diner, en de muziek wordt aangepast aan jullie voorkeur. Er kan zelfs een lunch of private diner verzorgd worden in ons huiskamer restaurant. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Jij kiest de ruimte, wij creëren de sfeer die je wenst

Omdat De Stad Klundert een voormalige kerk is, hebben we erg veel ruimte voor feesten. Het is mogelijk om een aparte ruimte te reserveren voor jouw verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid. Kies bijvoorbeeld voor een grote ruimte zoals de hele Kerk of het Schip. Wanneer je van knusse ruimtes met mooie raampartijen houdt, zijn Het Koor, De Pastorie of het Bierlokaal een goede keuze. De aankleding en sfeer van de ruimtes kan volledig naar wens aangepast worden. Dit doen we met decoratie, schermen, meubels en licht. Daarnaast hebben we ruime technische mogelijkheden op locatie en is er altijd de optie om meer techniek in te huren.

Een lekker hapje eten

In De Stad Klundert kun je ook een lunch, diner of high tea organiseren. Ons restaurant zorgt voor de catering. Onze chef is erg creatief en zal zich aanpassen aan jullie wensen. Speciale dieetwensen zijn ook geen enkel probleem voor de chef. We passen in dat geval graag ons menu aan, zodat er voor iedereen wat wils is. Vanaf 10 personen kun je ervoor kiezen om een diner op maat te reserveren. In overleg is bijna alles mogelijk, wij denken graag met je mee.

Parkeren is bij ons een eitje

In het gezellige centrum van Klundert (Noord-Brabant) vind je onze prachtige locatie. De Stad Klundert is erg goed bereikbaar, ook vanuit steden als Rotterdam of Breda. Ben je bezorgd over de parkeergelegenheid? Geen zorgen, dankzij ons ruime eigen parkeerterrein zal iedereen een plekje kunnen vinden. Wanneer het gezelschap erg groot is, vind je op een paar minuten loopafstand extra parkeergelegenheden. Genoeg mogelijkheden!

Wil je reserveren?

Lijkt het jou fantastisch om je verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid bij De Stad Klundert te vieren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We sturen je graag een vrijblijvende offerte. Natuurlijk mag je ook een afspraak maken om de locatie en de diverse mogelijkheden eerst eens met eigen ogen te bekijken. Stuur een mailtje naar info@destadklundert.nl, bel naar 0168-729200 of vul ons contactformulier in. We helpen je graag verder!

E-mail

U kunt ons ook bereiken via de e-mail. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Bel ons

Onze medewerkers geven
u graag persoonlijk advies over
onze producten en mogelijkheden.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in.