Netwerken in De Stad Klundert

Netwerken is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Tegenwoordig is het leggen van nieuwe contacten en het uitbreiden van het sociale netwerk van groot belang in de zakelijke wereld. Het organiseren van netwerkevents is dan ook enorm populair.

De Stad Klundert is vanwege de unieke locatie de ideale plek om uw netwerkevent tot een waar succes te maken. Deze inspirerende locatie biedt ruimte aan gezelschappen variërend van 10 tot 100 personen. Alles snel geregeld worden, doordat alle faciliteiten aanwezig zijn die nodig zijn voor een succesvol netwerkevent.

Wat voor netwerkevent u ook in gedachten heeft, bij De Stad Klundert kan het allemaal. Hierbij kunt u denken aan een netwerkontbijt, -lunch, -diner of -borrel, maar ook allerlei andere activiteiten zijn mogelijk bij De Stad Klundert.

Bereikbaarheid & Parkeergelegenheid

De Stad Klundert staat midden in het centrum van Klundert. Vanaf industrieterrein Moerdijk bent u binnen 5 minuten op onze locatie. Bovendien zijn wij vanaf zowel Rotterdam als vanaf Breda binnen 30 minuten bereikbaar.
Uw auto kunt u gemakkelijk kwijt op de bij de locatie gevestigde parkeerplaats of één van de vele parkeerplaatsen die zich op slechts 3 minuten loopafstand rondom De Stad Klundert bevinden.
Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden op deze unieke locatie? Neem dan contact met ons op!

Virtuele tour door de Stad

Bent u nieuwsgierig naar wat onze locatie u te bieden heeft. Klik dan hieronder voor een virtuele tour. Wilt u ook de locatie in het echt bezoeken vul dan onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Heeft u een vraag, wilt u een vrijblijvend offerte ontvangen, of eens langskomen om alle mogelijkheden zelf te bekijken neem dan gerust contact met ons op via info@destadklundert.nl of gebruik de communicatiemogelijkheden op deze pagina.

© Copyright - De Stad Klundert 2020 | Privacy statement