Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwjaarsconcert met Petra Berger, Jan Vayne en het Nationaal Strijkorkest

18 januari:20:00 - 23:00

- €25

Wilt u het nieuwe jaar op een sfeervolle feestelijke manier beginnen? Dat kan bij de Stad Klundert. De Stad Klundert heeft de beste muzikanten uitgenodigd om dit mogelijk te maken:

Petra Berger’s stem en muziek laten zich niet gemakkelijk in één genre vatten en juist dat maakt haar als zangeres zo bijzonder en uniek. Zij weet als geen ander haar publiek te raken met haar engelachtige, loepzuivere stem.

Pianist Jan Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek. Het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuoze pianospel te kijken, maar bovenal te luisteren.

Het Nationaal Strijkorkest is ontstaan op initiatief van dirigent Bert Moll en Celliste Trix van Dijk. Door de medewerking van een vaste kern van gemotiveerde en enthousiaste “top-muzikanten” zijn vele producties met succes gerealiseerd. In de loop der jaren heeft Het Nationaal Strijkorkest haar sporen ruimschoots verdiend en heeft het haar naam weten te vestigen.

De Stad Klundert,
Vrijdag 18 januari
Aanvang 20.00 uur – Zaal open: 19.30 uur
Kaarten à € 25,-

Gegevens

Datum:
18 januari
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€25
Website:
https://tickets.indeklundert.nl/product/nieuwjaarsconcert/

Organisator

De Stad Klundert
Telefoon:
0168 729200
E-mail:
info@destadklundert.nl
Website:
www.destadklundert.nl