De Stad Klundert is er voor iedereen, dus ook voor u! Ook u kunt mensen samen laten komen, of dat nu is om een fantastisch feest te geven of om de geboorte van uw baby te vieren. Kortom, als u mensen wilt samenbrengen, de Klundertse gemeenschap dichter bij elkaar wilt brengen, dan is De Stad Klundert de ideale locatie.

U kunt bij De Stad Klundert ook terecht voor particuliere evenementen. U kunt hierbij denken aan een verjaardagsfeest, een jubileum, een trouwfeest, een babyborrel of een afscheid. De unieke locatie en eindeloze mogelijkheden, maken ieder evenement onvergetelijk. U kunt bij ons eventueel uw evenement uitbreiden met een volledig verzorgde lunch of diner, of een heerlijke borrel. Wij luisteren naar uw wensen en kunnen u de zorg voor het evenement volledig uit handen nemen. Zo hoeft u zich alleen maar bezig te houden met wat er echt toe doet: gezelligheid met vrienden en familie, herinneringen ophalen, vooruitkijken naar de toekomst, maar vooral genieten van en met elkaar.

Mogelijkheden

Bent u dus op zoek naar een unieke, gezellige en sfeervolle locatie voor uw aanstaande evenement, denk dan zeker eens aan De Stad Klundert. De Stad Klundert biedt ruimte aan gezelschappen variërend van 5 tot 300 personen. Door de verschillende ruimtes op onze locatie is er voor ieder gezelschap een passende ruimte te vinden.

De unieke locatie en eindeloze mogelijkheden, maken ieder evenement onvergetelijk. U kunt bij ons eventueel uw evenement uitbreiden met een volledig verzorgde lunch of diner, of een heerlijke borrel. Wij luisteren naar uw wensen en kunnen u de zorg voor het evenement volledig uit handen nemen. Ons creatieve team kan u bovendien assisteren met de aankleding van de locatie en zelfs met de grafische vormgeving van uitnodigingen, flyers en posters. Zo hoeft u zich alleen maar bezig te houden met wat er echt toe doet: gezelligheid met vrienden en familie, herinneringen ophalen, vooruitkijken naar de toekomst, maar vooral genieten van en met elkaar.

Feesten & Verjaardagen

Omdat het vieren van een feest het leukst is met alle liefdevolle mensen om u heen, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de ruimte, de dranken en de lekkernijen.
Een feest groot of klein, wij hebben voor elke groep mogelijkheden genoeg! Doordat in onze locatie alle benodigde faciliteiten op meerdere plekken in het gebouw aanwezig zijn, kunt u zelf kiezen welke setting we creëren.

Trouwen

De Stad Klundert is dé trouwlocatie waar jullie elkaar het ja-woord geven, met gasten proosten, ontspannen genieten van een uitstekend diner en de dag afsluiten met een bruisend feest dat precies aansluit op jullie wensen.

Afscheid

Bij een afscheid van een dierbare vinden wij het erg belangrijk om te zorgen voor een mooi samenzijn.
De Stad Klundert is gevestigd in de voormalig Joannes de Doperkerk en brengt daardoor een warme en waardige bijdrage aan een ingrijpend afscheid.

Babyborrel

De Stad Klundert staat centraal elkaar te ontmoeten. Laten we dit realiseren door uw familie en uw vrienden te ontvangen en dit nieuwe leven te vieren!
Wij kunnen u en uw gasten verwennen met een compleet verzorgde catering in ‘new born style’. U kunt dit feestje zo groot maken als u zelf wilt, wij verwezenlijken het voor u. Van verzorging van allerlei versnaperingen tot de aankleding in het voor u gewenste thema.

Bereikbaarheid & parkeergelegenheid

Onze locatie gemakkelijk en snel te bereiken vanuit zowel Rotterdam als Breda. De Stad Klundert staat namelijk midden in het centrum van Klundert. Vanaf industrieterrein Moerdijk zijn wij binnen 5 minuten bereikbaar en vanaf zowel Rotterdam als Breda binnen 30 minuten. Uw auto kunt u gemakkelijk kwijt op de bij de locatie gevestigde parkeerplaats of één van de vele parkeerplaatsen die zich op slechts 3 minuten loopafstand rondom De Stad Klundert bevinden.

Virtuele tour door de Stad

Bent u nieuwsgierig naar wat onze locatie u te bieden heeft. Klik dan hieronder voor een virtuele tour.

Neem contact met ons op

© Copyright - De Stad Klundert 2020 | Privacy statement