Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zaterdag 10 oktober 14:30 – Jubileumconcert Kamerorkest Roosendaal

10 oktober 2020:14:30 - 16:00

- €17.5

Op zaterdagmiddag 10 oktober geeft het Kamerorkest Roosendaal een exclusief jubileumconcert in de Stad Klundert. Het orkest in zijn huidige samenstelling bestaat 25 jaar, en dat wordt gevierd met een feestelijk programma met veel andere muzikanten.

Zo zal met pianist Patrick Goverde het bekende Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt klinken, en een Sarabande van Enaudi. Met Huisorganist Gerben Mourik klinken drie kerksonates van Mozart met het Marcussenorgel, en de klundertse sopraan Anneke van der Hoek zal schitteren in een recent werk van Jordan Grigg voor strijkers en sopraan.

Het Kamerorkest Roosendaal is een strijkersensemble onder leiding van oprichter en viooldocent Willem Damsteegt. Het orkest onderscheidt zich door de manier waarop de leden hun muzikale krachten bundelen. Samen met de dirigent zoeken zij tijdens de repetities naar een optimale klankkleur, spanning en muzikale zeggingskracht. Dit staat garant voor een verrassend hoog niveau van muziekbeoefening door amateurs. Zo heeft het orkest in de loop der jaren veel muzikale hoogtepunten weten te bereiken.

Tijdens dit concert kunt u genieten in een fraaie ambiance, waarbij we vanaf 1 juli een “lounge” opstelling (aan losse tafels) hanteren, zodat u echt ‘uit’ bent en wij kunnen voldoen aan de huidige regelgeving .

  • Dit middagconcert begint om 14.30.
  • Tickets kosten € 17,50 en zijn te verkrijgen via https://tickets.indeklundert.nl/product/zaterdag-10-oktober-jubileumconcert-kamerorkest-roosendaal/  en via Primera van den Berge

Gegevens

Datum:
10 oktober 2020
Tijd:
14:30 - 16:00
Kosten:
€17.5
Website:
https://tickets.indeklundert.nl/product/zaterdag-10-oktober-jubileumconcert-kamerorkest-roosendaal/