Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijzonder muziektheater: Passie in Klundert!

11 april 2019:19:30 - 23:00

- €17,50

Passie in Klundert!
Een bekend Bijbels verhaal, een bijzondere avond uit!

BESTEL HIER UW TICKETS

Dit staat volgend jaar 11, 12 en 13 april 2019 te gebeuren in Klundert. Muziekvereniging Determinato uit Klundert heeft het initiatief genomen om een speciale editie te produceren, vergelijkbaar met The Passion die jaarlijks op televisie wordt uitgezonden. Het wordt een groots opgezet, regionaal evenement niet alleen voor Klundert, maar voor èn door inwoners van de gehele gemeente Moerdijk en ver daarbuiten.

UNIEK EN EIGENTIJDS

Het beroemde verhaal van Pasen wordt ieder jaar in een andere stad in Nederland op een eigentijdse manier opgevoerd en uitgezonden op televisie. Hoe mooi zou het zijn om dit gebeuren ook in de gemeente Moerdijk plaats te laten vinden?

Dat was nu ruim een jaar geleden de gedachte van de initiatiefnemers van Determinato. Inmiddels staat er al heel wat op de rit. Er is een productieteam samengesteld die al maanden bezig is om dit alles gestalte te laten krijgen. Een speciaal script is inmiddels geschreven en er wordt hard gewerkt aan een aantal originele, uniek voor deze versie gecomponeerde liedjes. Daarnaast zal er uiteraard ook gebruik gemaakt worden van bekende Nederlandstalige popnummers en indrukwekkende ballads.

Het orkest van Determinato, bestaande uit ruim 60 muzikanten, zal het instrumentale gedeelte voor haar rekening nemen. De hoofdrollen Jezus, Maria, Petrus, Judas en Pilatus worden ingevuld door goede vocalisten uit deze regio, die de liedjes op hun eigen authentieke manier zullen zingen en een speciaal samengesteld projectkoor zal voor de vocale ondersteuning zorgen.

AUTHENTIEK

Het vestingstadje Klundert leent zich uitstekend voor zo’n bijzondere groots opgezette productie. Als locatie is het schitterend gerenoveerde monument “De Stad Klundert” gekozen. Naast deze sfeervolle locatie in het mooie Klundertse centrum, zullen er ook opnames gemaakt worden van andere culturele erfstukken die Klundert zo uniek maken. Denk bijvoorbeeld aan de Stenen Poppen, het authentieke Stadhuis en de Wallen.

ENTHOUSIAST

De cast is helemaal rond, de orkestarrangementen zijn compleet, de repetities zijn begonnen, de videograaf is volop bezig met de voorbereidingen, leerlingen van het Markland College Zevenbergen gaan een speciaal verlicht kruis maken en er is een speciaal projectkoor samengesteld, dat inmiddels gestart is met het instuderen van de liedjes.

Voor wat betreft geluid en techniek zijn diverse specialisten op dit gebied al bezig om te kijken of alle wensen en ideeën mogelijk gemaakt kunnen worden. En ook deze ontwikkelingen gaan de goede kant op. Het zal werkelijk een bijzondere avond uit gaan worden op een unieke historische locatie.

MAATSCHAPPELIJK

Was een en ander eerst nog een idee, nu is het dus inmiddels een productie aan het worden die groter en groter wordt en waar achter de schermen nu al met heel veel mensen hard aan gewerkt wordt.

Deze productie wordt gedragen door veel vrijwilligers uit Klundert en omstreken, maar ook politie, onderwijs en andere instanties worden erbij betrokken. Kortom, Passie in Klundert wordt een maatschappelijk en regionaal cultuurevenement, een unieke productie voor, door en met bewoners uit de gehele regio.

PR en VOORVERKOOP

Het aantal plaatsen per voorstelling is beperkt, maar om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deze geweldige productie Passie in Klundert bij te wonen komen er meerdere voorstellingen.

De uitvoeringen van deze regionale versie staan  een week voor Pasen 2019 gepland als avondvoorstellingen op donderdag 11 april, vrijdag 12 april en zaterdag 13 april.
Een vierde voorstelling op zondag 14 april staat in optie als mogelijke VIP-voorstelling.

Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Primera Van den Berge, Voorstraat 30 in Klundert of kunnen online besteld worden via het bestelformulier op deze website (klik hier).

De organisatie hoopt met deze productie Klundert weer eens op een heel andere manier op de kaart te zetten. Bekendheid en PR is uiteraard van het grootste belang. Liken en delen van het event op facebook en verspreiden van de pr-berichten wordt daarom heel erg op prijs gesteld.

Voor meer informatie over deze productie kan men contact opnemen met de organisatie via e-mail: concerten@determinato.nl.

Gegevens

Datum:
11 april 2019
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
€17,50
Website:
https://www.determinato.nl/bestelformulier-tickets-voor-passie-in-klundert/

Organisator

Determinato
Telefoon:
0168 40 26 90
E-mail:
info@determinato.nl
Website:
https://www.determinato.nl