Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

27 januari – Vaughan Williams Songs of Travel & Cole porter Songs of Love

27 januari 2019:15:00 - 17:00

- €12,50

Vaughan Williams Songs of Travel & Cole porter Songs of Love

Muziek

Vaughan Williams Songs of Travel
Songs of Travel zijn 9 liederen gecomponeerd door Ralph Vaughan Williams, met gedichten uit de Robert Louis Stevenson collectie. De liederen zijn geschreven voor zang en piano.

Cole Porter Songs of Love
Cole Albert Porter was een Amerikaanse componist en songwriter. Hij is geboren in Indiana uit een welgestelde familie. Tegen de wil van zijn grootvader in begon hij een muzikale cariërre. Deze klassiek geschoolde muzikant voelde zich aangetrokken tot het theater. Na een moeizaam begin in de jaren 20 brak hij echt door in de jaren 30. Hij was één van de grootste songwriters voor Broadway. Anders dan veel succesvolle Broadway componisten schreef Porter zowel de teksten als de muziek voor zijn liedjes.

Artiesten

Tenor Ferhat Öz
Ferhat Öz is geboren in 1985 in Istanbul en woont tegenwoordig in Rotterdam. Daar werkt hij Als Jazz zanger en zangcoach. Na een opleiding van 7 jaar aan Istek Belde Fine Arts School waar hij Cello en Piano studeerde werd hij in 2003 toegelaten aan de universiteit van Instanbul waar hij vocal jazz ging studeren.
In 2006 won Ferhat ” The young jazz singers contest” in Turkije. In 2014 verhuisde hij naar Rotterdam om verder te studeren en haalde hij zijn Master bij Codarts Hogeschool voor de kunsten.

Piano Art Zegelaar
Art Zegelaar is een professioneel muziekleraar, artiest en componist in Nederland. Hij slaagde cum laude (Class 1) voor BAHons van Liverpool University met Piano Performance en Compositie en Associate en Licentiate Diploma’s van Trinity College in London naast een Diploma in Music van Open University in England.

Art heeft veel muziek geschreven o.a. een Opera, een Ballet en een Piano Concert. Hij gebruikt vele instrumentale combinaties en in zettingen voor Theater, Dans en Orkest. Zijn werk in vier delen voor Blazersensemble met harp en percussie (Aeon) is in Londen uitgevoerd door Trinity College in een programma naast New York Counterpoint van Steve Reich.

Locatie: de Stad Klundert, Molenstraat 31-33
Datum: Zondag 27 januari 2019
Aanvang: 15.00 uur

Kaarten à € 12,50

• Te bestellen via internet: https://tickets.indeklundert.nl
• Of te koop bij Primera van den Berge, Voorstraat 30 in Klundert

Gegevens

Datum:
27 januari 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€12,50
Website:
https://tickets.indeklundert.nl/product/songs-of-travel/